Aktuális
°C
maximális
°C
minimális
Hócsúszdapark
Esti sízés
Saintpista Funpark
Sípark live
Mátraszentistván
Sípark live
Hütte terasz
Síliftek
0/8
Üzemel
Sípályák
0/10
Üzemel
Síelhető hossz
0 m
Összesen: 3990 m
vár hazánk legmodernebb síliftje
vár hazánk legmodernebb síliftje
2021/22 friss ÁllÁsajÁnlatok
2021/22 friss ÁLLÁSAJÁNLATOK

varázslatos alpesi hangulat...
Varázslatos
Alpesi hangulat... 

hírek

2021.10.11
állásajánlat
2021/22
Szívesen dolgoznál egy lendületes, fiatal csapatban? Jelentkezz most! Légy Te is a Sípark csapatának tagja! 
Ne feledd! Versenyképes és kiemelt fizetést kínálunk. 
Várjuk fényképes önéletrajzodat: www.sipark.hrfelho.hu online felületen! Interjúk időpontja: november eleje. 
Együttműködő partnerünknél lehetőség van a munkavégzés folytatására síszezonon kívül.
A jelentkezéseket folyamatosan várjuk.
Bővebben
állásajánlat
2021.07.05
aug. 28-29. hétvége
libegőzés és mátra maraton
Augusztus utolsó hétvégéjén Mátra Maraton és V. Libegők Éjszakája a Síparkban augusztus 28-án, szombaton! Várunk sok szeretettel egész napos programokkal, Panoráma liftezéssel, hüttézéssel, Demecs Norbi túrájával a Síparkban. A forró nyári napokban kellemes kikapcsolódást biztosít a hűs 800m tengerszint feletti magasság. 
Szombaton és vasárnap légy részese vagy szurkolj a Mátra Maraton indulóinak!
www.matramaraton.hu
Parkolás: Sípark felső parkoló és Mátraszentistván alsó parkoló 
Mátra Maraton regisztráció: a hütte mögött (Hóhatár Étterem)
Túra: Demecs Norbi túrái oldalon lehet regisztrálni és bejelentkezni.

HÜTTE büfé nyitvatartás: 
08.28. szombat 10:00-20:30 (Libegők Éjszakája)
08.29. vasárnap 8:00-17:00 
PANORAMALIFT nyitvatartás: 
08.28. szombat 10:00-20:30 (Libegők Éjszakája) 
08.29. vasárnap 10:00-17:00
Bővebben
aug. 28-29. hétvége
2021.06.19
Júl. 17.
IV. LIbegők éjszakája
2021 július 17-én 4. alkalommal kerül megrendezésre a IV. Libegők Éjszakája! Idén 5 helyszínen tudsz majd libegőzni Magyarországon!
 
Szeretnéd egy igazán különleges helyről megnézni a naplementét? Szeretnél egy különleges programot pároddal vagy családoddal? Várnak a városok, tájak messzi fényei amit a magasból csodálhatsz majd meg egy kellemes libegőzés során!

Helyszínek ahol részt vehetsz a csodálatos esti libegő élményben:
Sípark - Mátraszentistván
Libegőpark - Lillafüred
Zugligeti Libegő - Budapest
Oxygén Adrenalin Park - Sástó
Kaland Hegy - Eplény

Részletes programtervvel és további információkkal hamarosan jelentkezünk!

‼️SAVE THE DATE‼️ Készülj, mert ez nagyon jó lesz! #libegőkéjszakája #libegő #libegőzés #mátraszentistván #sípark #libegőpark #lillafüred #zugliget #budapest #sástó #kalandpark #sátoraljaújhely #kalandhegy #eplény #hétvégiprogram #családiprogram #magyarország
Bővebben
Júl. 17.
2021.04.11
 Köszönjük
hogy ellátogattál hozzánk
Véget ért a 2020/21-es szezon, ezzel a 132 napos rekorddal zárul az idei téli szezon Magyarországon! Az április 10-i zárással a Sípark történetében ez a leghosszabbra nyúló síszezon, nálunk 89 napot lehetett síelni. Köszönjük a bizalmat, hogy ellátogattál hozzánk, várunk vissza jövőre is! Ne feledd, rengeteg vendéglátóhely és szálláshely vár egész évben a Magas-Mátrában! :) 
Bővebben
 Köszönjük
2021.04.04
szombatig nyitva
hidegbetörés és havazás
Rendkívüli hírek! Sarkvidéki eredetű levegő érkezik! Hidegbetörés és országos HAVAZÁS miatt meghosszabbítjuk a téli szezont, az utolsó SÍNAP: április 10. szombat! Ezzel a 132 napos rekorddal zárul az idei téli szezon Magyarországon! A Sípark történetében ez a leghosszabbra nyúló síszezon. Többi napon nyitva: 8:30-15:30! 822m #sípark #mátraszentistván #magasmátra Sípark COVID-19 protokollt kötelező betartani, a szabályok megszegése esetén a Sípark személyzetének joga van kizárni a létesítmény területéről: www.sipark.hu Kölcsönző, Síiskola: SZÜNETEL
Bővebben
szombatig nyitva
2021.03.29
Húsvéti síelés
és hidegfront
HÚSVÉTI HÉTVÉGE és HIDEGFRONT a Síparkban! A legfrissebb előrejelzések szerint nagypénteken hidegfront érkezik hozzánk. Csapadék szombaton és húsvétvasárnap nem várható. Sok lesz a napsütés, csak időnként lehet felhős az ég. A szél többször megélénkülhet majd. Különösen vasárnap hajnalban és elsősorban északon és keleten ismét fagypont alá csökkenhet a hőmérséklet. Csússz még egy utolsót a Síparkban! Utolsó sínap: 04.05. Hétfő!
Forrás: Időkép
Bővebben
Húsvéti síelés
2021.03.22
Húsvétig
nyitva vagyunk
NYITVA vagyunk 8:30-15:30-ig! UTÓSZEZONI jegyárak vannak érvényben. Hótartalékokat képeztünk, hogy HÚSVÉTIG lehessen síelni. A hegyekben 6-7 C fokkal alacsonyabb az átlag hőmérséklet, tiszta időben reggelente kifagyott sípályák várnak!
Bővebben
Húsvétig
2021.03.18
Hidegidő
és havazás a héten
Sándor, József, Benedek zsákban hoznak.. HIDEGET és HAVAT! A hét hátralévő részében továbbra is hideg légtömegek érkeznek, éjszakánként a derült, szélcsendes tájakon -6, -8 fok is lehet az előrejelzések szerint. Reggelente kifagyott, ratrakolt sípályákkal és UTÓSZEZONI jegyárakkal várunk! Nyitva: 8:30-15:30! Hótartalékokat képeztünk, hogy HÚSVÉTIG lehessen síelni. A hegyekben 6-7 C fokkal alacsonyabb az átlag hőmérséklet!
Sípark COVID-19 protokollt kötelező betartani, a szabályok megszegése esetén a Sípark személyzetének joga van kizárni a létesítmény területéről: www.sipark.hu
Kölcsönző, Síiskola: SZÜNETEL!
Forrás: Időkép Snow-Forecast.com
Bővebben
Hidegidő
2021.03.06
nyitva vagyunk
03.08-tól érvényes szabályok
Március 8-tól életbelépő szigorodó szabályok a Síparkban. Figyelem! A Sípark szolgáltatásait úgy mint, SÍKÖLCSÖNZŐ ÉS SÍISKOLA március 8-tól előre láthatólag március 22-éig szünetelnek! A síelés a hatályos rendelkezések szerint egyéni szabadidős sporttevékenységnek minősül, ezért továbbra is lehetőség van síelésre. De a hatályos kormányrendelet értelmében a sportolást egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen folytathatod azzal, hogy másoktól legalább 1,5 méter távolságot kell tartanod. A felvonókon és az elviteles ételkiadó ablaknál kötelező a maszkhasználat! Ha nem viselsz maszkot, a kollégák nem szolgálnak ki a büfében, a felvonóknál pedig a liftkezelő munkatársak nem engednek felszállni a felvonóra. Ha nem hoztál magaddal maszkot, a pénztárnál vagy a büfénél vásárolhatsz. A büfénél a teraszon csak annyi ideig tartózkodhatsz, amíg az ételt-italt megvásárolod. A teraszon tartózkodni és leülni tilos! A hatályos járványügyi szabályok értelmében a kötélpályák és sífelvonók, mint egyéb kötöttpályás közlekedési rendszerek továbbra is üzemelhetnek.
Bővebben
nyitva vagyunk
2021.02.27
sarkvidéki hideg
érkezIK pénteken
KIEMELT HÍR! Hét elején ANTICIKLON majd HIDEGBETÖRÉS! Péntektől visszavághat a TÉL! ERŐS LEHŰLÉS körvonalazódik! A héten napsütéses tiszta időnk lesz, éjszakai fagyokkal! A változást hozó hidegfront péntekre virradóan érkezhet meg észak-északnyugat felől, mögötte több hullámban hideg, sarkvidéki eredetű levegő áraszthatja el térségünket. EARLY BIRD MÁRCIUS 4-IG! Mindennap 8:30-tól, AJÁNDÉK 1 óra síelés ! Tiszta idő = kifagyott pályák reggel. Hótartalékokat képeztünk, hogy HÚSVÉTIG lehessen síelni.
Sípark COVID-19 protokollt kötelező betartani, a szabályok megszegése esetén a Sípark személyzetének joga van kizárni a létesítmény területéről: www.sipark.hu
Forrás: www.idokep.hu
Bővebben
sarkvidéki hideg
2021.02.26
Húsvétig nyitva
síelj velünk
Mindennap EARLY BIRD, 8:30-tól indulunk a Panorámalifttel. 
A kedvező hóviszonyok és napsütéses idő miatt márc.4-ig EARLY BIRD 8:30-tól mindennap, ajándék 1 óra síelés! Hótartalékot képeztünk, hogy HÚSVÉTIG lehessen síelni. Esténként fagyni fog, a hegyekben 6-7 C fokkal alacsonyabb az átlag hőmérséklet. Az összes hóágyúzott sípálya nyitva! Figyelem! Csak síelők és snowboardosok tartózkodhatnak a Sípark területén, rekreációs célból! Nézelődőket, szánkósokat nem fogadunk!
Bővebben
Húsvétig nyitva
2021.02.17
március végéig
csússz velünk
Rengeteg hótartalékot képeztünk, hogy MÁRCIUS VÉGÉIG lehessen síelni! Esténként fagyni fog, a hegyekben 6-7 C fokkal alacsonyabb az átlag hőmérséklet. Az ÖSSZES hóágyúzott sípálya NYITVA!
Bővebben
március végéig
2021.02.12
early bird
febr. 21-ig
Minden reggel EARLY BIRD február 21-ig! 8:30-kor indulunk a Panorámalifttel!  Az összes hóágyúzható sípálya és sílift működik! HÓÁGYÚZÁSI MENETREND: A hópótlás és pályakarbantartás érdekében, napközben is működnek a hóágyúk, ezért melegen kell öltözködni! Hétvégén a friss hó miatt megnövekedett forgalommal kell kalkulálni. Figyelem! Csak síelők és snowboardosok tartózkodhatnak a Sípark területén, rekreációs célból! Nézelődőket, szánkósokat nem fogadunk!
Bővebben
early bird
2021.02.07
Hidegfront
érkezik szerda este
Visszatér, majd bekeményít a tél!  Az előrejelzések szerint szerda estétől friss hó és a kitartó hideg idő biztosítja a mozgási lehetőséget a téli sportok szerelmeseinek, itt a Síparkban. Amint az időjárás engedi indul a hópótlás.
Bővebben
Hidegfront
2021.01.26
02.07-ig
8:30-kor nyitunk
Február 7-ig, 1 órával korábban nyitunk! A kedvező hóviszonyok miatt AJÁNDÉK 1 órával meghosszabbítjuk a reggeli nyitvatartást, Early Bird reggeleken minden érvényes síbérlet működik.  8:30-kor a Panorámlalifttel nyitunk. Folyamatosan hóágyúzunk ahogy az időjárás engedi, ezért napközben is működhetnek a hóágyúk.
Bővebben
02.07-ig
2021.01.24
friss Hó
érkezik hétfőre
Az előrejelzések szerint akár 15 cm hó is eshett a Mátrában. A ratrakolt pálya alapon ezért reggel friss hó lesz. Az összes hóágyúzott sípálya nyitva. Amint elegendő hideg idő lesz indulnak a hóágyúk is, napközben is várható hóágyúzás, ezért érdemes melegen öltözködni.
Bővebben
friss Hó
2021.01.11
nyitva
folyamatosan
Csak síelők és snowboardosok tartózkodhatnak a Sípark területén, rekreációs célból. Nézelődőket, szánkósokat nem fogadunk! Megértéseteket köszönjük!
Síelj olcsóbb HÉTKÖZNAPOK síbérlettel!
Liftek és pályák: Panorámalift 4-es pályával, 3, 4B, 5, 6, 7, 8 pályák C, D, E, F liftek.
Szolgáltatások: síiskola, kölcsönző, Hütte (elvitelre).
Melegedők: ZÁRVA, ételt csak az autóban szabad elfogyasztani. 
Sípark COVID19 protokollt kötelező betartani, megszegésük esetén a Sípark területét el kell hagyni.
Bővebben
nyitva
2020.12.04
figyelem
zárva vagyunk
FIGYELEM! Jelenleg a Sípark teljes területe zárva van. Belépni tilos! A hódombok sportolásra alkalmatlanok, és balesetveszélyesek! Szánkózni tilos! A részben behavazott területre kérjük még gyalogosan se menjetek rá! Óvjuk, védjük az eddig legyártott hómennyiséget, hogy a sípályákat mihamarabb ki tudjuk Nektek nyitni. Számítva megértésetekre, A Sípark hóágyús csapata
Bővebben
figyelem
2020.09.29
állásajánlat
2020/21
Szívesen dolgoznál egy lendületes, fiatal csapatban?Jelentkezz most! Légy Te is a Sípark csapatának tagja! Ne feledd! Versenyképes és kiemelt fizetést kínálunk. Várjuk fényképes önéletrajzodat: www.sipark.hrfelho.hu online felületen! Interjúk időpontja: november eleje. Együttműködő partnerünknél lehetőség van a munkavégzés folytatására síszezonon kívül. A jelentkezéseket folyamatosan várjuk.
Bővebben
állásajánlat
2020.08.24
aug.29 szombat
Libegők éjszakája
Várunk sok szeretettel a Libegők Éjszakáján panorámaliftezéssel és egésznapos programmal amely augusztus 29-én kerül megrendezésre a Síparkban. 
A forró nyári napokban kellemes kikapcsolódást biztosít a hűs 800m tengerszint feletti magasság. Miért is különleges a helyszín? A mátraszentistváni Sípark Magyarország legmagasabban fekvő hegyi falvai ölelésében helyezkedik el. 
 A legújabb négyüléses Panoráma liftről gyönyörű kilátás tárul a látogatók elé, a lemenő nap fényében pedig átélheted a naplementék varázslatát. 
 A hegyvidéki szubalpin klímának köszönhetően nem csak a nyári forróságot kerülheted el hanem friss hegyi levegő is vár és körbe túrázhatod hazánk legmagasabban fekvő hegyi tavait, gyalogosan vagy akár kerékpárral is. A hegyi kaszálók tökéletes helyszínt biztosítanak egy közös családi piknikezésre, vadvirágokkal és panoráma kilátással körbeölelve. 
 Hegyvidéki Street Food.. 
 A megfáradt, éhes vándorok MANCSÓÉK kézműves hamburgereit kóstolhatják meg a Mátraszentistván alsó panoráma tavánál! Mindeközben a romantikus pihenést hazánk egyik legmagasabban fekvő hegyi tava biztosítja, a napimádók pedig a napsütötte part ölelésében szívhatják magukba a langyos napsugarak éltető energiáját.  
Várunk sok szeretettel augusztus 29-én, szombaton! 
 Nyitvatartás (08.29): 
Panoráma lift: 11:00-20:00 
Street Food az alsó parkolónál: 11:00-20:00 
"Libegőn innen és túl" Túra (Mátraszentistván alsó parkoló): Demecs Norbi túrái lehet bejelentkezni. 
Hütte: felújítás miatt zárva 
 Árak (Br): 
 Libegő jegy: felnőtt 1500 Ft (oda-vissza) és gyerek 1000 Ft (oda-vissza) felnőtt 1000 Ft (csak oda) és gyerek 500 Ft (csak oda) 
6 éves kor alatt ingyenes 
FIGYELEM! Kisállatot nem lehet szállítani a Panorámaliften! KERÉKPÁROSOK: körbe az aszfaltos úton lehet kerékpározni, a sípályán építkezés folyik. 
Mosdó: 150 m Mátraszentistván főtér - nyilvános WC 
 III. Libegők Éjszakája 2020 
Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter 
Mátra és a nagyvilág 
I ♥ Mátra Demecs Norbi túrái
Bővebben
aug.29 szombat
ZÁRVA
állásajánlat
aug. 28-29. hétvége
Júl. 17.
 Köszönjük
szombatig nyitva
Húsvéti síelés
Húsvétig
Hidegidő
nyitva vagyunk
sarkvidéki hideg
Húsvétig nyitva
március végéig
early bird
Hidegfront
02.07-ig
friss Hó
nyitva
figyelem
állásajánlat
aug.29 szombat
COVID-19
Figyelmeztetés

Aktuális információ: koronavirus.gov.hu
Kérjük, a síterületre történő belépés előtt olvassa el az alábbiakat!
FRISSÍTÉS 2021.03.22.
Figyelem! A Sípark szolgáltatásait úgy mint, SÍKÖLCSÖNZŐ ÉS SÍISKOLA a március 8-tól szünetelnek! - A Sípark területén mindenhol kötelező a maszk használat (sportolás közben csősál is használható)! - A 1,5 méter távolságot a sífelvonókon és az ülőszékes felvonón is meg kell tartani! Ezért csak az egy háztartásban élők foglalhatnak közvetlenül egymás mellett helyet a székes felvonóban, idegeneknek a szék két szélső ülésén lehet helyet foglalniuk. Csak az egy háztartásban élők utazhatnak párosan a csákányos felvonóval. 

A síelés és a snowboardozás egyéni szabadtéri sportnak minősül. A Sípark Mátraszentistván a hatályos járványügyi rendelkezéseket szigorúan betartja és betartatja a területére belépő minden vendéggel! Fokozott egészségügyi biztonsági intézkedést (COVID-19 PROTOKOLL) vezetettünk be a létesítményben Ön, a többi vendég és az itt dolgozó kollégáink egészségének megőrzése érdekében.

A mostani járványhelyzetben testnek és léleknek egyaránt kiemelten fontos a testmozgás, a jó levegőn való tartózkodás. Küldetésünk, hogy a jelenlegi helyzetben biztosítsuk a rekreációs célú sportolás lehetőségét. A hazai sí és snowboard közösség érdeke, hogy a lehetőségekhez képest zavartalanul tudjunk üzemelni a továbbiakban is. Kérjük Önt is, segítsen ezen célok megvalósításában.

SÍPARK MÁTRASZENTISTVÁN COVID-19 PROTOKOLL

 • Csak egészségesen látogasson el hozzánk! Ha valamilyen légúti tünete van (köhögés, orrfolyás, nehézlégzés), nem érez szagokat, ízeket, esetleg láza, vagy hőemelkedése van, kérjük maradjon otthon és az előírások szerint vegye fel a kapcsolatot a háziorvosával.
• Ha az itt tartózkodása alatt tapasztalja magán valamelyik tünetet, kérjük menjen minél előbb haza és az előírások szerint vegye fel a kapcsolatot háziorvosával.
• Viseljen maszkot szociális helységeinkben és a kiszolgáló terekben!
• Viseljen maszkot, vagy csősálat a síközpont teljes területén, amely különösen fontos a felvonók használata során (beleértve már a beléptető kapu előtti besorolási zónát is)!
• Sportolás közben nem kötelező a maszk vagy a csősál használata, de ajánlott!
• Tartsa be az előírt 1,5 méteres védőtávolságot, lehetőleg kerülje el a csoportosulásokat és a zárt tereket!
• A magával hozott étel a parkolóban, az autóban ülve fogyasztható el.
• Síparkban (elvitelre) vásárolt étel helyben történő elfogyasztása tilos!
• Kérjük, tartsa be a személyzet utasításait.
• A szabályok megszegése miatt a Sípark személyzetének joga van kizárni Önt a létesítmény területéről és a szolgáltatásokat is megtagadhatják Öntől.

A COVID-19 PROTOKOLL minden a területen tartózkodó vendégre nézve kötelező érvényű!

Az Ön biztonsága érdekében tett további intézkedéseink

• A vendégek közelében dolgozó személyzetünk maszkot visel és betartja az egészségügyi előírásokat.
• Folyamatosan fertőtlenítjük kiszolgáló és szociális helyiségeinket.
• A kölcsönzőben lévő felszereléseket kiadás előtt fertőtlenítjük.
• A területen több ponton kézfertőtlenítőket helyeztünk ki. Ezeket folyamatosan utántöltjük, ha esetleg valamelyik kiürülne, kérjük jelezze a személyzet egyik tagjának.
• Bevezetjük az online jegyvásárlást is és szorgalmazzuk az elektronikus fizetést.
• Átmeneti nyitvatartási rendünkkel és amennyiben lehetőségünk van rá, újabb felvonók beüzemelésével igyekszünk térben és időben minél inkább széthúzni a sportolni vágyókat.
• Átmeneti szociális helységeket telepítettünk, kordonokkal és térelválasztókkal védekezünk.
• Kiegészítő szolgáltatásaink átmenetileg csak korlátozottan vehetők igénybe.
• Szükség esetén korlátozzuk a befogadókapacitásunkat, egy nap eladott jegyek számát 2500 db-ban maximalizáljuk.

 Az intézkedéseink a kormány járványügyi döntéseinek következtében változhatnak!

Hatályos: 2020. december 20-tól visszavonásig

Bővebben
COVID-19
Sípark
360