vár hazánk legmodernebb síliftje
vár hazánk legmodernebb síliftje
síelj olcsóbb  hétköznapok  síbérlettel 
síelj olcsóbb hétköznapok síbérlettel

hírek

2020.09.29
állásajánlat
2020/21
Szívesen dolgoznál egy lendületes, fiatal csapatban?Jelentkezz most! Légy Te is a Sípark csapatának tagja! Ne feledd! Versenyképes és kiemelt fizetést kínálunk. Várjuk fényképes önéletrajzodat: www.sipark.hrfelho.hu online felületen! Interjúk időpontja: november eleje. Együttműködő partnerünknél lehetőség van a munkavégzés folytatására síszezonon kívül. A jelentkezéseket folyamatosan várjuk.
Bővebben
állásajánlat
2020.08.24
aug.29 szombat
Libegők éjszakája
Várunk sok szeretettel a Libegők Éjszakáján panorámaliftezéssel és egésznapos programmal amely augusztus 29-én kerül megrendezésre a Síparkban. 
A forró nyári napokban kellemes kikapcsolódást biztosít a hűs 800m tengerszint feletti magasság. Miért is különleges a helyszín? A mátraszentistváni Sípark Magyarország legmagasabban fekvő hegyi falvai ölelésében helyezkedik el. 
 A legújabb négyüléses Panoráma liftről gyönyörű kilátás tárul a látogatók elé, a lemenő nap fényében pedig átélheted a naplementék varázslatát. 
 A hegyvidéki szubalpin klímának köszönhetően nem csak a nyári forróságot kerülheted el hanem friss hegyi levegő is vár és körbe túrázhatod hazánk legmagasabban fekvő hegyi tavait, gyalogosan vagy akár kerékpárral is. A hegyi kaszálók tökéletes helyszínt biztosítanak egy közös családi piknikezésre, vadvirágokkal és panoráma kilátással körbeölelve. 
 Hegyvidéki Street Food.. 
 A megfáradt, éhes vándorok MANCSÓÉK kézműves hamburgereit kóstolhatják meg a Mátraszentistván alsó panoráma tavánál! Mindeközben a romantikus pihenést hazánk egyik legmagasabban fekvő hegyi tava biztosítja, a napimádók pedig a napsütötte part ölelésében szívhatják magukba a langyos napsugarak éltető energiáját.  
Várunk sok szeretettel augusztus 29-én, szombaton! 
 Nyitvatartás (08.29): 
Panoráma lift: 11:00-20:00 
Street Food az alsó parkolónál: 11:00-20:00 
"Libegőn innen és túl" Túra (Mátraszentistván alsó parkoló): Demecs Norbi túrái lehet bejelentkezni. 
Hütte: felújítás miatt zárva 
 Árak (Br): 
 Libegő jegy: felnőtt 1500 Ft (oda-vissza) és gyerek 1000 Ft (oda-vissza) felnőtt 1000 Ft (csak oda) és gyerek 500 Ft (csak oda) 
6 éves kor alatt ingyenes 
FIGYELEM! Kisállatot nem lehet szállítani a Panorámaliften! KERÉKPÁROSOK: körbe az aszfaltos úton lehet kerékpározni, a sípályán építkezés folyik. 
Mosdó: 150 m Mátraszentistván főtér - nyilvános WC 
 III. Libegők Éjszakája 2020 
Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter 
Mátra és a nagyvilág 
I ♥ Mátra Demecs Norbi túrái
Bővebben
aug.29 szombat
2020.03.18
19/20 tél
Köszönjük
Kedves Síbarátok! Március 10-én véget ért a 2019/2020-as síszezon a Síparkban. Utolsó hazai bástyaként múlt héten zártunk, és most már biztos, hogy nincs lehetőség újra nyitásra (jövő héten akár még „igazi tél” is lehet). A meteorológia mérések szerint, globális szinten az elmúlt százhúsz év harmadik legenyhébb tele volt a mostani. De az is igaz, hogy a január a Kárpát-medencében átlagos hőmérsékletű volt az anticiklonok miatt. Így 71 napon át lehetett síelni, és összesen közel negyvenezren látogattatok el hozzánk. (Átlagos sínapok száma éves szinten jellemzően 80-85 nap, de tavalyelőtt például április 2-án zártunk.) A szezonban szinte végig üzemelt a Panorámalift az egy kilométeres családi pályával. A mikroklímánknak és a folyamatos hópótlásnak köszönhetően, az összes behavazható pálya kisebb megszakítással, de működött a szezonban. 3560 gyermek és felnőtt tanult (meg) síelni és snowboardozni a síiskolánkban. 
Tíz verseny került megrendezésre, melyek közül a legrangosabb eseményeknek, az alpesi és az északi sí diákolimpiának, és a magyar snowboard bajnokságnak is a házigazdái lehettünk. Idén bevezetett „EarlyBird” korai nyitással, az esti síelések alkalmával igyekeztünk biztosítani a zavartalan sportolási lehetőséget a síegyesületek számára is. Válogatott síversenyzők és snowboardosok is éltek az itthoni lehetőséggel. Talán sokakat meglep majd a szám, a síoktatástól a vendéglátásig, a sípályák üzemeltetésében 116 munkatársunkkal együtt igyekeztünk megteremteni az aktív, havas kikapcsolódás feltételeit. 
Meggyőződésünk, hogy embertársaink egészségének megőrzésének érdekében fontos, hogy országhatárokon belül is biztosítva legyenek a téli szabadidő eltöltéséhez szükséges feltételek. Tiszta hegyi levegőn és legtöbbször napsütésben, a síelés az egyik legjobb módja a téli rekreációnak. A jövőbeni küldetésünk továbbra is ezeknek a lehetőségeknek a megőrzésé, és tovább fejlesztése lesz. #SíeljItthon Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter Köszönjük, hogy ebben a szezonban is megtiszteltetek a bizalmatokkal, és ellátogattatok hozzánk! Bízunk benne, hogy a világjárvány mihamarabb véget ér, és már most nyáron újra találkozhatunk a Libegők éjszakáján, majd az augusztus végi Mátra Mountainbike Maratonon. Addig is vigyázzatok egymásra és magatokra! A hegy megvár!
Bővebben
19/20 tél
2020.03.07
1,3km sípálya
ÉS UTÓSZEZONI ÁRAK
Hétfőn és kedden gyertek síelni, szerdától zárva leszünk, az erős melegfront miatt. Márciusban újabb nagy havazás esetén újra nyitjuk a sípályákat. 
1,3km sípálya és 3 sílift nyitva, utószezoni síbérletárakkal! 
Nyitva: 4, 6, 7-es pálya a Panorámalifttel és a D, E, H, jelzésű liftekkel.
Hóminősége: időjárásnak megfelelő, tavaszias hó.
Hócsúszdapark: zárva Hütte, kölcsönző, síiskola nyitva. 
ESTI SÍELÉS & EARLY BIRD nem lesz ezen a hétvégén!
https://tv.sipark.hu
Bővebben
1,3km sípálya
2020.03.01
csütörtökön
újra nyitunk 
HAVAZÁS ÉS HÓÁGYÚZÁS volt a múlt héten!
PÉNTEK estig 5cm friss hó esett itt az Északi-középhegységben. Péntek este beindítottuk a hóágyúkat és hótartalékokat képeztünk, hogy legalább MÁRCIUS KÖZEPÉIG is lehessen síelni itt a Síparkban!

Hétfő-szerda: állagmegőrzés és pályakarbantartás miatt hétfőn és kedden zárva leszünk, tervezett újra nyitás: CSÜTÖRTÖK.
A HÉT KÖZEPE UTÁN havazást is jósolnak az előrejelzések.
Bővebben
csütörtökön
2020.02.27
7cm friss hó
hóágyúzás
PÉNTEK estig akár 7cm friss hó eshet itt az Északi-középhegységben.
SZOMBATON felhős-napsütéses idő várható! Nem csak természetes hó lesz, hanem amint az időjárás lehetővé teszi  péntek este beindítjuk a hóágyúkat és hótartalékokat képezünk, hogy legalább MÁRCIUS KÖZEPÉIG is lehessen síelni itt a Síparkban!


Jelenleg 2,9km sípályán és 6 sílift nyitva!
Bővebben
7cm friss hó
2020.02.24
hideg és havazás
várható szerda este
SZERDA ESTE ISMÉT HIDEG ÉS HAVAZÁS VÁRHATÓ! A TARTALÉKOKBÓL MINDEN NAP FRISSÍTJÜK A PÁLYÁKAT!
Hétfőtől 2,9 km sípálya 6 sílift nyitva. A hétvégi hóágyúzásnak és a havazásnak köszönhetően jól állunk hóval a pályákon. Átlagosan 25-45 cm a hóréteg. A piros 3-as pályánk is nyitva, valamint az 5B szerpentin és a 4B szerelmesek síútja is használható. A héten szerda estétől több napon keresztül fagyni fog és havazás is várható. A hét második felében hóágyúzást tervezünk!
Bővebben
hideg és havazás
2020.02.21
havazás
friss hó
Hétvégén 3,5km sípálya 7 sílift nyitva.
Havazás utáni körkép! EARLY BIRD szombat 8:30-kor!  Esti síelés 20-ig!
Hétvégén újra az összes hóágyúzott pálya működni fog 3,4km pálya és 7 sílift, a hóágyúzásnak és a kevés havazásnak köszönhetően. Az 1-es pályán a felső részen van egy néhány tíz méteres szakasz, ahol vékony a hó, azonban a pálya ezen kívül jól síelhető. Csak haladó sízőknek ajánljuk.
Éjszaka újra megpróbálunk hóágyúzni! Holnap a SaintPista Funparkban lesz a szezon legnagyobb snowboard eseménye! Képek: Magyar Freestyle Snowboard és Szlalom Országos Bajnokság 2020
Bővebben
havazás
2020.02.20
Hóágyúztunk
friss hó
Friss hírek! Hóágyúztunk és hótartalékokat képeztünk márciusra!
2,9 km sípálya és 6 sílift nyitva! Esti síelés minden pénteken és szombaton! Early Bird szombat 8:30-tól!
Reggel friss hó is lesz a sípályákon. Mindeközben rengetegen dolgoznak a Snowboard Diákbajnokság, felnőtt OB-n és a Magyar Freestyle Bajnokság szervezésében, hogy a lehető legjobb körülmények között kerüljön megrendezésre hazánk legnagyobb snowboard eseménye, amelyen a magyar snowboard közösség is képviselteti magát! 
Bővebben
Hóágyúztunk
2020.02.19
2,9km pálya 
és 6 sílift megy
Jelenleg 2,9 km sípálya és 6 sílift működik! Reggelente kifagyott pályákkal várunk! Pálya állapot és részletek az Aktuális állapot menüpontban! Ha hajnalban elég hideg lesz indulnak a hóágyúk!
Bővebben
2,9km pálya 
2020.02.16
alpesi diákolimpia
a 3-as pályán
2020.02.17-19. ORSZÁGOS ALPESI SÍ DIÁKOLIMPIA
Az idei tanévben 2020. február 17-19. között lesz az Alpesi Sí Diákolimpia®, melynek idén is a Mátraszentistváni Sípark ad otthont.
A 3-as pályán kerül megrendezésre, amely biztonsági okokból, délelőtti órákban, várhatóan 12:30-ig a verseny ideje alatt zárva lesz.
A verseny rendezője a Magyar Sí Szövetség és a Magyar Diáksport Szövetség.
 Információ: MAGYAR SÍ SZÖVETSÉG
Bővebben
alpesi diákolimpia
2020.02.11
3,4km pálya
nyitva a panorámalift
Piros-fekete FIS 1-es pálya nyitva: a meglévő hóból és a három elmúlt éjszaka hóágyúzásának köszönhetően sikerült összerakni az 1-es pályát, a pálya teteje keskeny, csak haladó sízőknek ajánljuk. Szerdától mérséklődik a szél. 
NYITVA: 3,4 km sípálya és 6 sílift. 
Az ÖSSZES hóágyúzható SÍPÁLYA nyitva. 
Síelj hétköznap kedvezményes árakon a Síparkban! Olcsóbb HÉTKÖZNAPI síbérletek, hétfőtől-péntekig érvényesek!
ESTI SÍELÉS minden pénteken és szombaton 20-ig. 
EARLY BIRD szombat 8:30-tól.
Nyitva: 1, 3, 4, 4B, 5, 5B, 6, 7, 8-as pályával, a C, D, E, F, H, V2 jelzésű liftekkel.
Nyitva: kölcsönző, síiskola, hütte. 
Zárva: a HócsúszdaPark hóhiány miatt nem működik, summertubing hétvégén nyitva.
Bővebben
3,4km pálya
2020.02.10
fis 1-es
újra nyitva
Friss hírek!
Helyreállítottuk a múlthéten megrongálódott 1-es pályát. 
Piros-fekete 1-es pálya: a meglévő hóból sikerült összerakni az 1-es pályát, a pálya teteje keskeny, csak haladó sízőknek ajánljuk. 
30-40 cm a hóvastagság. NYITVA: 3,4 km sípálya és 6 sílift. 
Az ÖSSZES hóágyúzható SÍPÁLYA nyitva. 
Hétfőtől olcsóbb HÉTKÖZNAPI síbérletekkel várunk, amelyek hétfőtől-péntekig érvényesek!
Bővebben
fis 1-es
2020.02.07
2,9KM PÁLYA vár
ismét HÓÁGYÚZUNK
Csütörtöki hóágyúzásnak köszönhetően, ÚJRA nyitottuk a sípályákat 3, 4B, 5B, 8! 
Napsütés idő várható hétvégén, hóágyúzni is fogunk.
20-45 cm a hóvastagság. 
Hétvégén is hóágyúzunk ahogy az időjárás engedi (napközben is), hétvégén napos idő várható az előrejelzések szerint. 
Figyelem! EARLY Bird elmarad 02.08-án szombaton 9:30-kor nyitunk! 
 NYITVA: 2,9 km sípálya és 7 sílift. 
 ESTI SÍELÉS minden pénteken és szombaton 20-ig. 
 Nyitva vagyunk a Panorámalifttel és a 3, 4, 4B, 5, 5B, 6, 7, 8-as pályával, a C, D, E, F, G, H, V1, V2 jelzésű liftekkel. 
 Nyitva: kölcsönző, síiskola, hütte. 
 Zárva: a HócsúszdaPark hóhiány miatt nem működik, summertubing hétvégén nyitva.
Bővebben
2,9KM PÁLYA vár
2020.02.06
hóágyúzunk
ismét itt a hideg
Az időjárásnak megfelelően folyamatosan hóágyúzunk, felfrissített pályákkal várunk hétvégén. Az előrejelzések szerint szép napsütéses időnk lesz szombaton és vasárnap.
Bővebben
hóágyúzunk
2020.02.04
itt a hideg
újra kifagyott pályák
Végre újra itt a hideg! Újra kifagyott pályákkal nyitunk! Aktuális kép a készülő hószőnyegről. Amint lehet újra indulnak a hóágyúk, hétvégén napos idő várható az előrejelzések szerint.
1,7 km pálya és 4 sílift vár.
Nyitva lesz: a 4, 5, 6, 7-es pálya, a Panorámalifttel a D, E, H, V2, R jelzésű liftekkel.
LIVE  https://tv.sipark.hu
Bővebben
itt a hideg
2020.01.26
1,7 km PÁLYA
NYITVA
1,7 km pályával és 4 sílifttel működik a Sípark. 
A meglévő pályák mellett még nyitva a kék 8-as pálya (SíoktatóPark alsó terasz). 
Átlagos hóvastagság 20-50 cm. 
Pénteken és szombaton ESTI SÍELÉS 20-ig, az ÖSSZES kivilágított SÍPÁLYA működni fog. 
Hétköznapokon és esti síelés alatt kedvezményes bérletárak. #sípark #mátraszentistván #olcsóbbhétköznapok 
Folyamatosan hóágyúzunk ahogy az időjárás engedi. 
Minden perc értékes a hókészítésben, ezért nyitvatartás alatt napközben is üzemelhetnek a hóágyúk, mindent megteszünk azért hogy a lehető legtöbb pályánk, a lehető legjobb minőségű hóval üzemeljen, továbbá tartalékokat képezünk időjárásnak megfelelően. 
Bővebben
1,7 km PÁLYA
2020.01.22
Havas farsang
boszorkányok éjszakája
2020.01.25. szombat 8:30-20:00 (hütte 21:00-ig)
Szombat: figyelem 18-TÓL fáklyás síelés
Vetélkedők napközben, DJ SOMA az Alpesi teraszon.
Esti program: BOSZORKÁNYOK ÉJSZAKÁJA FÁKLYÁS SÍELÉSSEL - esti síelés alatt jelmezes, fáklyás síelés lesz síoktatókkal, boszorkányokkal és a Felső-Mátrai DSE-vel. Ha boszorkány jelmezben és seprővel síelsz, számodra INGYENES az esti síelés, érvényesítés a pénztárban a jelmezben és a seprő felmutatásával! Hozz magaddal egy elemlámpát, korlátozott számban elérhetőek a fáklyák is. Légy részese Te is a fáklyás síelésnek, akár boszorkányként akár jelmezben érkezve!
Kép: Belalp Hexe
Bővebben
Havas farsang
2020.01.09
2,7 km sípálya
7 működő sílift
Újabb 3 sípálya nyitott meg csütörtökön Mátraszentistvánban. 
Így 2,7 km pályával és hétvégén 7 sílifttel működik a Sípark. 
A meglévő pályák mellett még nyitva a piros 3-as pálya, a kék 5B (szerpentin pálya) és a kék 8-as pálya (SíoktatóPark alsó terasz). Jelenleg kiváló hóviszonyok és széles pályák várják a síelő vendégeket, átlagos hóvastagság 35-65 cm. 
Pénteken és szombaton ESTI SÍELÉS 20-ig, az ÖSSZES kivilágított SÍPÁLYA működni fog. 
Hétköznapokon és esti síelés alatt kedvezményes bérletárak. 

Folyamatosan hóágyúzunk ahogy az időjárás engedi. Újabb pályák megnyitásáról később adunk hírt. Minden perc értékes a hókészítésben, ezért nyitvatartás alatt napközben is üzemelhetnek a hóágyúk, mindent megteszünk azért hogy a lehető legtöbb pályánk, a lehető legjobb minőségű hóval üzemeljen, továbbá tartalékokat képezünk időjárásnak megfelelően. 
Képek: Czímer Tamás fotóriporter / Heves Megyei Hírlap
Bővebben
2,7 km sípálya
2020.01.06
csütörtök
tervezett nyitás: 3
A 3-as piros pálya tervezett nyitása CSÜTÖRTÖK, sikeres hóágyúzás esetén. 
Figyelem! Folyamatosan működnek a hóágyúk ahogy az időjárás engedi! Minden perc értékes a hókészítésben, ezért nyitvatartás alatt napközben is üzemelhetnek a hóágyúk. Mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb pályánk, a lehető legjobb minőségű hóval üzemeljen, továbbá tartalékokat képezünk időjárásnak megfelelően. 
Élő: https://tv.sipark.hu  
Kép: Czímer Tamás fotóriporter / Heves Megyei Hírlap
Bővebben
csütörtök
Zárva vagyunk.
állásajánlat
aug.29 szombat
19/20 tél
1,3km sípálya
csütörtökön
7cm friss hó
hideg és havazás
havazás
Hóágyúztunk
2,9km pálya 
alpesi diákolimpia
3,4km pálya
fis 1-es
2,9KM PÁLYA vár
hóágyúzunk
itt a hideg
1,7 km PÁLYA
Havas farsang
2,7 km sípálya
csütörtök
sípark tV
élőkép a síparkból

Mostantól minden percben nyomonkövetheted mi zajlik a sípályán. Mentsd el a kedvenceid közé a tv.sipark.hu oldalunkat.

Bővebben
sípark tV
Sípark
360