Ha megéheztél vagy egyszerűen csak vágysz egy tűzforró italra, tégy egy kitérőt és térj be a Hóhatár Hüttébe vagy a Hóhányó Rönkbárba! Kóstold meg a palócz és a szlovák konyha jellegzetes finomságait, és a hütték elmaradhatatlan ételét, a gőzgombócot! Éld át a szívet melengető italok kényeztető ízét! Az alpesi hangulatot idéző rusztikus hütte és a körpanorámás rönkbár, kiválóan alkalmas a megfáradt végtagjaink pihentetésére. A romantikus melegedést a szibériai rönkfából épített kunyhó biztosítja, a napimádók pedig a napsütötte teraszok ölelésében szívhatják magukba a langyos napsugarak éltető energiáját.
hétfő | kedd | szerda | csütörtök | péntek | szombat | vasárnap |
---|---|---|---|---|---|---|
ZÁRVA
|
ZÁRVA
|
ZÁRVA
|
ZÁRVA
|
ZÁRVA
|
ZÁRVA
|
ZÁRVA
|
A Germknödel elnevezésű gőzgombóc a délnémet konyha hagyományos tésztaféléje. Kelt tésztából készül, mely lefedett fazékban egyidejűleg sül és gőzölődik úgy, hogy az alja ropogós lesz, míg a teteje puha marad.