summer tubing árak

5 lecsúszás 10 lecsúszás
Összes lecsúszás + eszközök*
2500 Ft/fő
3500 Ft/fő
További információk

*A jegy ára tartalmazza: a sporteszköz, a summer tubing (műanyag felületű pálya), valamint a "varázszőnyeg" (mozgójárda) használati díját. A Hócsúszdapark mindenki saját felelősségére használja, veszélyes jegesedés, időjárás miatt bezárhat! Az "Aktuális állapot" menüben minden esetben közzétesszük a friss információkat. A jegyek a Sípark Hüttéjében, a HócsúszdaPark mellett vásárolhatók meg! A megvásárolt lecsúszásokat akár az egész család is felhasználhatja! Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a műanyag felületű pályán használt waxolt tubing/hófánkot nem szabad a kabáthoz fogni, ebből adódó károkért nem vállalunk felelősséget. 

kölcsönzés 2020

Sífelszerelés Felnőtt* sífelszerelés gyermek* snowboard felszerelés felnőtt snowboard felszerelés gyermek bukósisak
Fél nap
6500 Ft/fő
4500 Ft/fő
6500 Ft/fő
4500 Ft/fő
2000 Ft/fő
1 nap / Első nap
8000 Ft/fő
5500 Ft/fő
8000 Ft/fő
5500 Ft/fő
2000 Ft/fő
Második naptól
6000 Ft/fő
3500 Ft/fő
6000 Ft/fő
3500 Ft/fő
2000 Ft/fő
További információk
*A garniturákat - véges készleteink miatt - sajnos nem tudjuk megbontani és rövidebb időtartamokra kiadni! Kérjük ezekkel a lehetőségekkel számoljanak! Garnitúra, 37-es cipőig gyermekáron, tartalmazza: bakancs + kötés + síléc/snowboard + síbot. A nem megfelelő használat miatt a felszerelésben okozott károkért felszámítjuk az eszköz bekerülési árát. Tilos az úton, aszfalton és köveken csúszni.
Az ÚJ síkölcsönző a Sípark felső parkolójában, a SíoktatóPark mellett található meg.
A kölcsönzéshez személyi igazolvány, útlevél szükséges vagy vezetői engedély szükséges! Ennek elfogadásának hiányában sajnos nem áll módunkban felszerelést kiadni!
A kölcsönző 9.00-kor nyit és 30 perccel tovább tart nyitva a sílifteknél! A késve (másnap) visszahozott felszerelésekért pótdíjat kell fizetni, mely megegyezik a teljes felszerelés 1 napos díjával!
A felszerelések bérlése érkezési sorrendben történik, ELŐFOGLALÁSRA NINCS LEHETŐSÉG a síkölcsönzőben.
Síiskola árak

csomagmegőrző / öltöző

szekrénybérlés* további információ
hóhatár hütte étterem
1500 Ft/nap
Kisebb hátizsákok és cipők férnek el.
További információ

*A kulcsot a Hóhatár Hütte pultjánál adják át és a szekrények az alagsorban találhatóak. A fűtött mosdó helyiségben és az előtérben az öltözködés is megoldható.